Velg en side

Hva skal vi gjøre,
og hvorfor skal vi gjøre det?

Toppfotball skaper stor oppmerksomhet og kan bli viktig for Tønsbergs omdømme!

Det er ingen annen idrett som får så mye oppmerksomhet både i media, og blant folk flest, som fotball. Det ligger en latent stor fotballinteresse i byen, og den bør utnyttes.

FK Eik Tønsberg er en relativt nyetablert fotballklubb, etter en fusjon mellom Eik Tønsberg og FK Tønsberg i 2020, som har ambisjon om å få toppfotball tilbake til Tønsberg. Vi ønsker å bygge en klubb som betyr mye for mange i regionen.

Vi vet at FK Lyn 1896 har hatt stor suksess med et tilsvarende konsept. Dette er dog kun basert på aktiviteter og kommersielle rettigheter i fotballklubben. Vi har valgt et konsept der vi kombinerer satsningen i både utviklingen av et kommersielt konsept, FUND-D Vekst som inkluderer Supporter-Auksjonen, som økonomisk skal stå på egne ben kombinert med et spillerutviklingsselskap som er skilt ut som et eget AS i FUN-D Fotball AS.

Kan Bodø/Glimt så kan vi!

Drømmen er å skape et fotballeventyr i Tønsberg som ender i Europa innen 10 år. Bodø/Glimt har vist at dette er mulig etter å ha vært teknisk konkurs i 2010, for så å spille i Europa i 2019. I 2010 var Bodø/Glimt på tiggerferd, i 2017 rykket de opp i Eliteserien. Deretter ble de norske seriemestere i 2020, noe som ledet til Europacup-spill i 2021!