Vil gjøre økonomi enkelt med festival

Er du en av de som ofte tenker at du skulle hatt mer kontroll på økonomien din, eller at du gjerne skulle spart i aksjer, men vet ikke hvor du skal starte? Eller kanskje du allerede sparer i aksjer, og gjerne skulle fått gode råd av de aller fremste ekspertene?  

-Økonomi berører alle, og vi opplever at stadig flere vil ha kontroll eller utvikle kunnskapen sin om sparing. Vi vil gjøre kunnskap rundt økonomi mer tilgjengelig, og planlegger derfor landets første aksje- og pengefestival med navnet FUN;D, sier daglig leder i BXK AS, som står bak arrangementet Ketil Hvindenbråten. 

17.-18. september i Tønsberg arrangeres festivalen som har mye spennende på programmet. På scenen er det rom for faglig sterke presentasjoner og lettbeint underholdning. 

-For noen gjelder det å komme i gang med fond- og aksjesparing, for andre gjelder det å søke etter de beste rådene for å utvikle seg og gjøre kloke investeringsvalg. Vi har laget et program som skal være lærerikt, inspirerende og gøy, der vi også setter fokus på nye trender både når det kommer til  spareprodukter, plattformer, metoder, verktøy og informasjonskanaler innen privatøkonomi, sier Hvindenbråten. 

Temaet for festivalen berører mange, og stadig flere. Hele to av fem sparer i aksje- og rentefond. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Opinion for Verdipapirfondets forening har de aldri tidligere registrert en så stor oppgang som i 2020. Det er kvinnene som står for den største økningen.  

– Vi vil øke kunnskapen som gjør det enklere og mer ufarlig å ta ansvar for egen sparing. Det er kanskje ikke alt som er enkelt, men vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å gjøre det enklere i en kontekst som inspirerer. Vi har god erfaring med å lage festivaler, og vi skal kombinere det faglige med konserter og moro. Dette er første året vi arrangerer dette, men ambisjonen er at dette blir et stort årlig arrangement som samler økonomiinteresserte i fra hele landet, avslutter Hvindenbråten. 

For mer informasjon kontakt Ketil Hvindenbråten 917 88 959 / Mail: ketil@fun-d.no